Tranzacții imobiliare

În domeniul tranzacțiilor imobiliare, echipa noastră de specialiști oferă clienților soluții flexibile și creative la o gamă variată de dificultăți ce pot interveni pe această piață. De la realizarea diligențelor premergătoare unei tranzacții imobiliare, asistarea în faza de negociere și redactarea contractelor de vânzare-cumpărare, până la servicii complexe pentru companii mari și fonduri de investiții, inclusiv redactarea și negocierea acordurilor de joint-venture și a altor acorduri de parteneriat, suntem în măsură să onorăm cerințele clienților noștri în obținerea unor rezultate finale corespunzătoare. În acest sens, echipa noastră cuprinde în componența sa doi brokeri imobiliari autorizați, cu concursul cărora, clienții noștri vor beneficia de cele mai eficiente sfaturi în domeniu.

Finanțare imobiliară

În cadrul acestei arii de servicii, vă oferim consultanță de specialitate cu privire la contractarea diverselor finanțări privind operațiunile de achiziții imobiliare. Aceste servicii includ: analiza proiectului finanțat, identificarea și contactarea diferitelor instituții financiar-bancare în vederea prezentării proiectului și a negocierii condițiilor de finanțare, consiliere în alegerea celei mai eficiente opțiuni de finanțare, inclusiv elaborarea și negocierea documentației de împrumut în aspecte legate de acordarea și rambursarea finanțării, speze și accesorii, alte condiții generale de finanțare, asistență post-finanțare cu privire la derularea viitoare a proiectelor investiționale (obținerea autorizațiilor necesare, identificarea și angajarea diverșilor specialiști tehnici, consultanță juridică pe întreaga perioadă de desfășurare a proiectului imobiliar).

Litigii imobiliare

Echipa noastră de avocați deține o importantă experienta în tot ceea ce înseamnă reprezentarea în litigii care au ca obiect proprietățile imobiliare. Experiența noastră provine atât din câștigarea unor importante litigii având ca obiect recuperarea sumelor de bani de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților Imobiliare, cât și din reprezentarea unui mare număr de investitori străini pe acesta nișă. Asistența și reprezentarea oferite clienților noștri în materie de litigii imobiliare cuprinde următoarele acțiuni: revendicări, exproprieri, evacuări, recuperare investiții imobiliare, grănițuiri, desființare lucrări, ieșire din indiviziune, succesiuni, etc.