Credite comerciale

Serviciile noastre includ consilierea clienților cu privire la obținerea de finanțări pentru activitatea curentă de afaceri, cât și pentru diverse proiecte investiționale. Serviciile noastre includ reprezentarea clientului în relațiile cu instituțiile financiar bancare sau diverse fonduri de investiții, precum și consiliere cu privire la diversele produse de finanțare active în acest moment pe piața financiar bancară din România.Totodată clienții noștri vor beneficia de servicii de specialitate la contractarea oricărui împrumut financiar, atât în ceea ce privește încheierea contractelor de credit cât și a celor de garanții.

Leasing

Echipa noastră de specialiști oferă consultanță juridică în ceea ce privește finanțarea și operarea tranzacțiilor de leasing și a structurilor financiare bazate pe active.

Contracte bancare și operațiuni

În cadrul acestei arii de activitate, oferim clienților noștri consiliere de specialitate cu privire la diverse aspecte ale contractelor și operațiunilor bancare. Amintim în acest sens câteva din activitățile specifice financiar bancare, respectiv încheierea contractelor de cont curent în condiții avantajoase pentru client, contracte de factoring și scontare, instrumente de plată, operațiuni valutare, soluții eficiente pentru produsele de economisire și conturi fiduciare.